MERSİN / SİLİFKE - Atayurt Anaokulu

Nis

İlçemizde düzenlenen Medcem Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında Atayurt Anaokulu fırtına gibi esti. Anasınıfı A şubesi öğrencilerimiz; Bengisu UĞUZ Rubik Abaküs kategorisinde 1.,Mervan ERDAL Mangala kategorisinde 1. Umut Kağan ÜNAY ise Hedef 5 kategorisinde 6. oldular. Anasınıfı D şubesi öğretmenimiz Hediye ÇELİKEL koordinatörlüğünde büyük bir özveriyle çalışarak bu güzel derecelerini aldılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, hayat boyu başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda deprem hakkında bilgiler verildi ve akabinde saat 11.00'de tüm okulla birlikte deprem anında yapılması gerekenler sirenin çalmasının ardından tatbikat yapıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projeleri tüm hızıyla devam ediyor. Kültürümüzde önemli bir yeri olan türk kahvesi,türk lokumu ve sunumlarıyla Atayurt Anaokulu A ve B şubeleri olarak çocuklarımıza anlatıldı.Velilerimizin desteği ile uygulamalı olarak işlendi.

Mrt

Atayurt Anaokulu olarak A ve B şubeleri Orman Haftasını etkinlikleri ile kutladılar.

Mrt

21 Mart tüm dünyada,Down Sendromlu bireylerin farkındalık günü olarak kabul edilir. Biz de Atayurt Anaokulu olarak bu yıl aramıza katılan Down Sendromlu öğrencimiz Atilla GÖRGÜN ile birlikte bu özel günü etkinliklerle kutladık.Down Sendromlu bireylerimizin sembolu haline gelen renkli çoraplarımızla, bu farkındalık gününde Atayurt Anaokulu olarak bizde varız dedik.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı itibari ile Destek Eğitim Sınıfı açılmıştır. Sınıfımızda şuan için iki öğrencimiz eğitim almakta, yaptıkları etkinliklerle ve katıldıkları faaliyetlerle

birey olarak neleri başarabildiklerini göstermektedirler.

Ock

Değerli müdiremiz Serpil ÇEVİK, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuz öğretmenlerine kendilerini değerli hissetirecek jestleriyle bütün öğretmenlerimizin gönlünü feth etmiştir.

Ock

2023-2024 1. dönemi gelişim raporlarımızı alarak kısa bir molaya ayrıldık.

Ock

Okulumuzda her işlediğimiz kavramlar ve kazanımlarla  ilgili sanat etkinlikleri ve çalışmaları yapılarak aktif öğrenme sağlanmaktadır.

Ock

Atayurt Anaokulu 5 yaş A ve B şubeleri olarak okulumuzda turşularımızı yaptık.

Ock

5 yaş grubu D şubesi olarak yarışmalı oyunlarla "Okul Dışarıda" günü yapıldı.

Ock

Cumhuriyetimizin 100.yılı Atayurt Anaokulu olarak coşkuyla, minnetle ve gururla kutlandı.

Ock

5 Yaş Grubu D Şubesi "Kızılay Haftası" kapsamında sınıf içinde dramatisazyon yaparak, yardımlaşma,paylaşma,dayanışma gibi değerlerimizi öğrendiler.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'mızın "Dilmizin Zenginlikleri" projesi kapsamında Atatyurt Anaokulu olarak, etkin katılım sağlandı.